Testen Sie Protrain!
 

Kurse

Kursplan

  • Donnerstag 10/24
    • 17:00
      -
      17:50
      50'

      Yoga*

    • 18:00
      -
      19:20
      1h 20'

      Indoor Cycling RTC*

    • 19:30
      -
      20:20
      50'

      Indoor Cycling Fartlek*

  • Freitag 10/25
    • 10:00
      -
      10:50
      50'

      Prolife* **

    • 11:00
      -
      11:30
      30'

      Synergy Next Level*

    • 17:00
      -
      17:45
      45'

      Reha Sport*

    • 18:00
      -
      19:00
      1h

      Protrain Extrem*

    • 19:00
      -
      20:30
      1h 30'

      Selbstverteidigung*

  • Samstag 10/26
    • 10:00
      -
      10:50
      50'

      Step Aerobic*

    • 11:00
      -
      12:00
      1h

      Hot Iron Cross*

    • 12:15
      -
      13:00
      45'

      Indoor Cycling Basic*

  • Sonntag 10/27
    • 10:00
      -
      11:00
      1h

      Yoga*

  • Montag 10/28
    • 09:15
      -
      09:45
      30'

      IDIAG*

    • 12:00
      -
      12:45
      45'

      Reha Sport*

    • 17:00
      -
      17:50
      50'

      Indoor Cycling Intervall*

    • 18:00
      -
      18:50
      50'

      Hot Iron 1*

    • 19:00
      -
      19:50
      50'

      Yoga*

    • 19:00
      -
      19:45
      45'

      Prolife* **

    • 19:50
      -
      20:20
      30'

      Synergy Start Up*

  • Dienstag 10/29
    • 16:00
      -
      16:45
      45'

      Reha Sport*

    • 18:00
      -
      18:50
      50'

      Indoor Cycling Fettstoffwechsel*

    • 19:00
      -
      19:45
      45'

      Indoor Cycling Speed*

    • 20:00
      -
      21:00
      1h

      Workshop Muskelaufbau (1)

  • Mittwoch 10/30
    • 09:15
      -
      10:00
      45'

      Reha Sport*

    • 10:15
      -
      10:45
      30'

      Synergy Rücken*

    • 17:30
      -
      18:00
      30'

      IDIAG*

    • 18:30
      -
      19:20
      50'

      Step Aerobic*

    • 19:30
      -
      20:20
      50'

      Hot Iron 2*